Originally Posted by gabriela guettat
WANNABE:Doreste, oare, cineva dintre voi sa le impartaseasca si altora imprejurarile exterioare si motivatiile interne care le-au condus la aceasta decizie capitala din viata lor?
Cum incepe Ziua aceea in care totul se schimba in jurul tau?
Cate framantari incap intr-o bucata de timp si in ce baza se ia Decizia care le pune capat?
Doreste, oare, cineva dintre voi sa le impartaseasca si altora imprejurarile exterioare si motivatiile interne care le-au condus la aceasta decizie capitala din viata lor
Ca sa iti raspund cat mai la subiect posibil,si sa nu ma lungesc in monolog,imprejurari exterioare nu au existat,motiviatii interne,au fost ,mai bine zis,pe mine ma batea de mult gandul,si ma tot intrebam:
CUM ISSUS(alihi salem) SA FIE FIUL LUI DUMNEZEU??
DE CE NU ADAM(alihi saleam) DACA TOT EL IA SUFLAT,SUFLET???
LA TOT CE NE INCONJARA PENTRU CE II TREBUIE LUI DUMNEZEU SA-SI FACA UN FIU??SI DE CE NUMAI UNU???
Si asa am inceput sa citesc,si am ajuns sa citesc,si sa citesc.........pana am gasit adevarul!
Restul a fost doar o chestie de timp,si nu foarte mare;
Cum incepe Ziua aceea in care totul se schimba in jurul tau?
Da,TOTUL se schimba; iese-am inainte fara hijeb,si machiata,si acum trebuia sa fac atentie,(machiajul este in casa ,pentru sotul meu,pentru familia mea,pentru prietenele mele si nu in ultimul rand pentru mine)ma intrebam:oare am facut udwul cum
trebuie,oare ma rog cum trebuie,OARE ALLAH (sabhanahu wa taala) E MULTUMIT DE MINE?
Cate framantari incap intr-o bucata de timp si in ce baza se ia Decizia care le pune capat?
Framantari,de ce framantari???
Nu, nu am avut nici o framnatre,am stiut ca asta este calea spre adevar!!Cand am citit,mi-a parut f. rau ca nu AM CITIT MULT MAI DEVREME,dar asa a am avut scris in cartea vietii mele!!
SI ITI SPUN SUNT MANDRA DE CEEA CE SUNT!!!!