Gasiti dificultati in relatiile care trebuie sa le duceti cu familia sotului(sotiei)?
Respectiv cumnatele,cumnatii???
V-ati gandit cum ati putea imbunatatii aceste relatii???
Ce considerati ca este mai dificil?
Sa lasati de voi?
Credeti ca daca relatiile duse bine cu neamurile,viata voastra de cuplu ar fi mult mai buna?
Aveti probeleme din acesata cauza?
Thread: Gasiti Dificultati ???
Results 11 to 20 of 81
|
|
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
08-17-2006, 06:42 PM

-
-
08-18-2006, 08:35 PM
Draga mea draga... te asigur ca in aproape al hamdulillah 15 ani de casatorie am putut sa trag concluzia ca in Siria este un adevarat cult pentru mancare.. de fapt au si cele mai laboriase feluri de mancare pe care le-am vazut vreodata. Cand am vorbit de Siria m-am referit nu numai la soacra si cumnate... si chiar de sotul meu. Aceats aparere este impartasita si de prietenele mele... palestinience.
Sa iti spun o inatmplare oarecum hazlie... eram la un picnic acum ceva ani buni si eu eram nedezlipita de langa palestinience. In grup erau si sirience. Si langa aceste fete am invata multe lucruri ce tin de bucatareala ( intre noi fie vorba... sotul meu tot nu e multumit... looooool) si apropo' de mancare fetele mi-au zis: nu cu noi trebuie sa stai ci cu fetele din Siria.
Prietena mea chiar cand mai invata cate ceva imi spunea complice: sa vii te invat ... nu stiu ce... am vazut la x ( din Siria) si trebuie sa stii.... Intamplator ... sau poate nu.... eu desi nu sunt o mancacioasa am o soacra mashaAllah cred ca da clasa la sute de bucatari profesionisti ... soacra mea mashaAllah sta in picioare si desface carnea cu mana ei si aprope ca ne baga in gura cu mana ei...
Eu am vazut sau o fi doar atmosfera de vacanta...???? ca la ei toate activitatile graviteaza in jurul mesei de pranz si mai ales daca soacra mea a gatit ceva mai special ... nu exista posibiliatea de nu fi prezent... e aproape un sacrilegiu...
Si sa refuzi ceva???? Hmm... No way!
Ehehe... ma lungesc la vorba... cred ca mi s-a facut dor de ei si te invidiez un pic ca esti plecata la socrii... si din cate am inteles... sau m-oi fi inselat... tu ai plecat definitiv. Permite-mi sa te invidiez.. ca nu o fac cu rautate .... InshaAllah draga mea o adaptare cat mai usoara... si cat mai putine calorii.
Si apropo' sa stii ca mango este un fruct minune asa ca nu mai intreba de calorii...
fi amanillah!
-
08-21-2006, 07:36 PMSi apropo' sa stii ca mango este un fruct minune
unde creste mango ala in Siria?
ca in Romania se vinde la bucata si e 50.000 buc.
si daca are 150 de grame bucata e bine
-
-
08-21-2006, 09:07 PM
Salam Aleikum...GABITZA
pentru tine.
Acum sa vin si eu sa va povestesc ceva ce mii s-a intamplat si sincer ma gandesc la asta tot timpul si inima imi spune ca trebuie sa fac ceva dar nu stiu ce.
Sotul meu are doua surori aici in Canada, una in Montreal si una in London. Toate sau intamplat anul trecut dupa Ramadan. Noi ne-am petrecut Eidul in London si apoi la o vreo doua saptamani am fost in vizita in Montreal ca ea de-abia venise din Syria si blah blah blah. Cand eram in Montreal, din vorba in vorba, sora lui a inceput sa se planga la mine de cealalta sora a ei din London, ca e prea stricta, ca e nu stiu cum si tot asa...la care eu fara sa vreau i-am spus ca de cate ori mergem la ea in vizita ne serveste tot timpul cu acelasi fel de mancare...iar cand vorbesc cu ea pe net sau la telefon se lauda ca face cutare si cutare. Bun toate bune si frumoase pana cand cele doua surori vorbesc la telefon la vreo cateva zile dupa. Si cea din Montreal ii face observatii despre mancare sa mai schimbe sa nu fie asa de stricta sa aiba si ea ceva distractie in limita islamului ca are doua fete si doi baieti(masha allah), si ca Nadia mi-a spus ca faci asa si pe dincolo. La care cea din London a tacut cateva zile dar nu mai putea sa tina in ea si imi trimite un e-mail in care imi spune "sper ca ALLAH(subhana wa ta'ala) sa te ierte ca eu nu te voi ierta niciodata" si ca ii v-a spune sotului meu toate si etc., dar in acelasi timp imi spune ca ea nu-i v-a spune sotului ei cele intamplate ca nu cumva el sa se supere si sa faca scandal. Dar pana sa vorbeasca ea cu sotul meu, eu m-am dus frumusel si i-am spus toate de la A la Z. Normal ca al meu sa facut foc si para si pune mana pe telefon si suna la Montreal si vorbeste cu sora lui si ajung la concluzia ca sora lui din London exagereaza mult de tot. Intr-un final ma pune sotul sa sun la cea din London si sa imi cer scuze si tot asa. O fac si dupa ce termin de vorbit cu ea la telefon imi trimite e-mail in care imi spune ca "ti-am acceptat scuzele pentru ca era sotul meu langa mine si nu am putut sa vorbesc prea mult". Si atunci i-am jurat sotului ca nu voi mai vorbii nimik in fata familiei lui decat "DA", "NU" si "NU STIU" si sa suparat mult de tot.
Si de atunci noi nu ne-am schimat nici un cuvant si acus vine mama lor aici( la mine acasa) sau RAMADAN si EIDUL si sigur ea o v-a suna sau se vor vorbi prin messanger si voi fii pusa in situatia de a vorbii cu ea si nu stiu ce as putea sa-i zic.
Tin sa mentionez ca cele doua fete ale ei, au varsta intre 13-15 ani, si au fost la noi acasa asta-vara in vacanta, am avut fun si ne-am simtit ffff bine si ele vor sa se mute in Toronto si ca nu vor sa mai plece. Eu tin si le iubesc enorm, si aceasta situatie intre mine si mama lor ma afecteaza enorm. Am incercat sa le trimit e-mail sa vorbesc cu ele, dar mi-au raspuns o singura data. Ma gandesc la mama lor le-a interzis sa vorbesca cu mine, ALLAHU ALAM si ALLAH sa ma ierte daca judec inima cuiva.
De multe ori il intreb pe sotul meu daca le suna sau daca vorbeste cu ele si el imi spune sa uit de ele, ceea ce nu pot face.
Va rog daca poate cineva sa ma ajute.من قبله من يحمل حياتي في يديه
-

08-21-2006, 09:49 PMMerci,iubita!
NADIUKA:si voi fii pusa in situatia de a vorbii cu ea si nu stiu ce as putea sa-i zic.
Cu inima ta mare si buna(mashallah cum eu te stiu), efectiv vorbesti ca si cand nimic nu s-a intamplat vreodata!!!
Nu are sens sa te superi,sa fi trista stii tu ,nu luam cu noi decat o bucata de panza si FAPTELE CARE LE-AM FACUT!!!
Inima ta e curata nu o murdari pentru NIMICURI(vorbe de femei)
TE PUP SI STIU CA VEI LUA O DECIZIE BUNA

-
08-21-2006, 09:56 PM
Gabi, eu tare as vrea sa avem aceeasi relatie care am avut-o inainte dar ea este cea care ma respinge prin fetele ei si chiar prin sotul meu. Nu stiu daca soacra mea stie de acest incident, dar eu ma gandesc ca odata ce v-a afla isi va schima parearea despre mine ceea ce nu vreau sa se intample.
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-

08-21-2006, 10:03 PMSi ei incearca sa ii explici ca de fapt au fost "cateva vorbe si atata tot",iar daca vei fii nedreptatita,ALLAH subhabahu wa taala iti va face dreptate!
Sunt sigura ca totul va trece foarte usor,fara incidente

-
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |