In numele lui Allah Cel Milostiv, Indurator !
Doresc sa va anunt ca ma aflu pe un nou forum, numit 'Islam in Romania' :
http://www.forumsvibe.com/islaminromania/
Din dragoste pentru Islam si pentru fratiorii si surioarele mele, doresc in sha Allah ca, alaturi de ei, sa contribui si eu cat de putin in sha Allah la efortul lor de a pune pe picioare acest nou forum islamic.
In sha Allah o sa-mi fie dor de voi toti si, de ce nu, poate o sa ne regasim si acolo. Nu conteaza forumul, ci faptul ca suntem cu totii musulmani si trebuie sa ne ajutam unii pe altii
Allah Preainaltul sa fie alaturi de noi toti![]()
Thread: Un nou forum islamic
Results 21 to 30 of 32
|
|
-
09-04-2006, 12:16 AM
"In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

-
09-06-2006, 12:08 AM
SI daca ar veni un nou domn simion care e problema?
ce nu-i om?
-
Banned
09-06-2006, 01:14 AME om dar nu e binevenit, nu ai priceput? aici poate veni oricine este interesat sa invete despre Islam, nu sa vina sa ne invete pe noi cat suntem de 'idioti si inchisi la minte si vanduti diavolului', cuvintele sunt aproximative.
Deci nu avem nevoie de unii ca el dar tu poti sa-i mai trimiti aici sa umple paginile in timp ce urmaresti meciul la tv care este"mai important"
-
09-06-2006, 01:37 PM
Mai exista si oameni patrioti alaturi de Romania chiar si in momentele extrem de importante precum o calificare la un mondial de fotbal.Viseaza si aia la tari cu soare ,inghet si castele insa NU UITA CE E IMPORTANT!
-
-
09-06-2006, 10:00 PM
Am spus in prima propozitie ce e cu adevarat important: TARA.
-
-
09-06-2006, 10:33 PM
O data stateam de vorba cu o colega despre Islam , si trece langa mine un prieten ma saluta si merge mai departe .
Seara , imi da un telefon si imi zice o singura fraza :
" Eu sunt la gara , plec definitiv din Romania . Vreau sa-ti zic : Daca trece in Islam Sara , nu cresc musulmanii si nu scad crestinii "
7 ani de zile m-am gandit la ce a zis el , si am realizat ca de fapt cea mai buna metoda ca sa chem la Islam este sa arati Islamul in vorbele tale , actiunile tale ...
Daca deschidem locuri unde sa ne adunam noi musulmanii , si doar noi , oare implinim ceea ce ALLAH a zis :
"Sunteti cea mai buna comunitate care s-a ivit pentru oameni . Voi porunciti ceea ce este drept si opriti ceea ce este nedrept si credeti in ALLAH "
???
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
09-07-2006, 12:49 AMDaca deschidem locuri unde sa ne adunam noi musulmanii , si doar noi , oare implinim ceea ce ALLAH a zis :
"Sunteti cea mai buna comunitate care s-a ivit pentru oameni . Voi porunciti ceea ce este drept si opriti ceea ce este nedrept si credeti in ALLAH "???
Ai dreptate,nu este bine, dar dupa ceea ce vezi la televizor, radio si la tot ce ne inconjoara,cata nedreptate este cand se vorbeste de musulmani PARCA iti vine asa sa zici:
STOPPPPPPPPPPP,vrem si noi sa ne simtim bine si sa fim "numai noi, intre noi!!!!
Vrem VORBE FRUMOASE, RESPECT, DRAGOSTE, CARE SCUMPUL NOSTRU PROFET (salla ALLAH alaihi wa sallam) ne-a invatat !!Last edited by Mariyah; 09-07-2006 at 07:48 PM. Reason: gram.error

-
09-07-2006, 07:55 PM
IRELEVANT! Nu avem dreptul sa judecam fotbalistii romani care aleg sa joace in strainatate si care nu uita de tara lor acceptand convocarile la nationala. E normal sa fie platiti cu milioane pt ca merita si in plus ne fac tara cunoscuta in lume.
Asta ar insemna k ar trebui sa judecam orice femeie care se casatoreste cu un strain si-si paraseste tara. In fapt situatia e cam identica nu?Sau orice simplu om care lucreaza in Italia?
Pt jucatorii romani
care joaca in strainatate. Fotbalul romanesc oricum se descurca f bine si fara ei. A se vedea calificarea Stelei in Champions League.
-
09-07-2006, 10:56 PM
Si cine a zis ca tara moare fara noi , cei care am ales sa urmam sotii nostri, ca pana la sfr suntem o familie si luam decizi impreuna. Cand vei fi casatorita cu un strain(care are mult mai multe avantaje in tara lui) , o sa poti sa judeci pe altii. Pana atunci no comment....

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |