Mi-ar place sa ma duc la un film dar nu stiu care...acasa am foarte multe cartoons, si cateva filme, dar vreau ceva nou si placut, fara injuraturi sau pupaturi sau fel si fel de imagini...ceva documentar sau stiu eo.
Poate imi recomandati voi ceva?![]()
Thread: Ce filme ati vazut?
Results 61 to 70 of 83
|
|
-
08-10-2006, 06:02 PM
-
09-09-2007, 02:36 PM
As salam alaikom!
Am vazut ieri un film, superb, trebuie sa vi-l spun, se numeste "Animalele sunt oameni minuati" ("The animals are beautiful people"), e documentar foarte foarte dragut. Tot ce puteam sa spun pe parcusul lui si la sfarsit era Subhan Allah. Sper sa va placa si voua.
Ma3a al salama!
-
-
-
09-09-2007, 03:04 PMWa alaykum assalam
Da,am reusit sa-l am si l-am vazut.Este...destul de dragut,desi nu chiar ce ma asteptam.Adica nu prea spune nimic de Coran,doar ca domnul Ibrahim este sufi si el stie..."ce e in Coranul meu".
Daca il vrei,da-mi un semn si ti-l pot trimite pe yahoo mess sau si mai repede pe skype.
-
-
-
-
-
09-24-2007, 07:02 PM
Assalamu Alaikom!
Un film minunat(nu mai retin numele regizorului) de savurat - "MONSIEUR IBRAHIM ET LES FLEURS DU CORAN"( cu Omar Shariff)! Este unul din filmele mele preferate! Este super. Este vorba despre convertirea unui copil evreu la Islam si viata unui bun musulman...(Nu dau mai multe amanunte deoarece as strica farmecul vizionarii)! Un film minunat ce reliefeaza CALEA ADEVARULUI, CARACTERUL MINUNAT AL UNUI BUN MUSULMAN , FRUMUSETEA SI RAGASIREA DIVINA A RELIGIEI ISLAMICE. Merita vazut!Last edited by florin; 09-24-2007 at 07:04 PM. Reason: completare
~~La 'ilaha 'illa-llah, Muhammad-ur-Rasul-Allah !!!~~
“Cel care a facut un bine cât un graunte de colb, îl va vedea, ~Dupa cum, cel care a facut un rau cât un graunte de colb, îl va vedea.” [Sfantul Coran, 99:7-8]

-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |