e nevoie de 1 milion semnaturi...s-au strans doar 2000 si ceva...un lung drum dar fiecare semnatura conteaza! ajuta surorile prin semnarea petitiei! un lucru atat de mic pt tine dar atat de mare pt ele...
http://www.mercymankind.org/projects...qpetition.html
Results 11 to 20 of 34
|
|
-
Deosebit

02-21-2008, 06:48 PM

-
-
-
-
-
-
-
02-23-2008, 08:56 PM
2286 Signatures Total
Pana la un milion mai este mult
-
-
-
02-24-2008, 09:56 PM
2350 Signatures Total... inshaallah se vor strange toate...
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
02-27-2008, 04:58 PM
Nu stiu voua ce impresie v-a facut, dar mie mi-a crapat obrazul de rusine cand m-am uitat la documentarul acela de pe CBS.
De ce?
Femei, fete, surori musulmane refugiate dintr-o tara musulmana intr-o alta tara musulmana si silite sa se prostitueze ca sa nu moara de foame? Sa inteleg ca singura responsabilitate pentru intretinerea lor (intretinere in sensul onorabil al termenului) le-ar fi revenit sotilor, fratilor lor de sange sau altor membri de gen masculin din familia lor si atat? Autoritatile din tara care le-a gazduit nu au nici o responsabilitate fata de ele? Barbatii/fratii lor intru credinta gasesc de cuviinta doar sa profite de situatia lor precara?
Pffff...
De la teoria la practica religioasa pare sa fie o cale atat de lunga, incat unii nu mai ajung la capatul ei. Eu as semna cu placere o petitie de reamintire a indatoririlor religioase atat surorilor care-si vand onoarea, cat si fratilor care n-au altceva de facut decat sa se bucure de asemenea prospaturi.
In afara de asta... de ce se inchide neaparat pollul la 15 martie? Nu-i un termen prea scurt pentru un obiectiv care, dupa cate semnaturi s-au strans pana acum, pare sa aiba nevoie de mai mult timp pentru a-si realiza obiectivul? Nu de alta, dar daca nu se strang semnaturile necesare, asta va lasa impresia unei lipse de interes din partea tuturor - si mai ales a milioanelor si milioanelor de musulmani din lumea intreaga - fata de cazul prezentat.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |