Ai o relatie de cuplu in care te simti profund implinita si fericita, ca femeie si ca mama? Afla cam ce ar trebui sa faceti amandoi pentru ca armonia sa dureze.
- Este demodat sa mai organizezi cine romantice, ca in filmele siropoase?
- E copilaresc, acum, la varsta maturitatii, sa va bateti sambata dimineata cu perne ori - daca va roaga frumos de tot cei mici - sa va jucati de-a v-ati ascunselea prin toata casa?
- Este deplasat sa te imbraci ca o diva sexi si sa defilezi provocator seara prin fata lui, in intimitatea dormitorului conjugal?
- Iar daca tot nu apucati sa va vedeti decat la orele tarzii ale serii, de ce sa nu comunicati si prin mici mesaje scrise (cu rol practic, e drept!), lasate la vedere?
- E oare culmea indecentei (asa se considera pe vremea bunicii sau chiar a mamei tale!) sa faceti baie impreuna, in cada, la lumina unor lumanari parfumate?
Thread: Fericirea in doi...
Results 11 to 19 of 19
|
|
-
07-13-2006, 01:22 PM

-
-
Incepator

06-19-2008, 07:44 PMSalam alecom surioara Maryam, multumesc pt postarea ta,
poate ca sora Gabriela e chiar asa cum spui tu (ALLAH sa fie multumit de ea), eu nu indraznesc sa judec pe nimeni pt ca nu o cunosc personal si chiar asa de-ar fi tot nu pot sa-mi dau cu parerea pt ca numai ALLAH stie sufletul fiecaruia. Nu am scris cu rautate si nici nu am judecat, am spus doar ca am avut asa un feeling cand am citit postarea ei si chiar am recunoscut ca e posibil sa ma insel. Poate ca feeling-ul acela a fost pt ca ma asteptam la un alt fel de raspuns, nu stiu sau poate ca nu trebuia sa ma astept la nimic.
Eu recunosc ca nu intru pe forum atta de des cat mi-as dori, din motive obiective, si nu reusesc sa citesc tot ce se posteaza dar totusi atunci cand faci trimitere la un subiect intr-un forum ma astept sa stiu unde sa caut pt ca machALLAH rasaritul a acumulat f multe subiecte in timp si e practic imposibil( cel putin pt mine) sa citesc tot. Nu-mi amintesc sa fi citit despre acest subiect la care se refera surioara Gabriela , poate ca aceste metode au fost inserate printre randuri in mai multe subiecte sau....nu stiu.
Ideea e ca nu am acuzat pe nimeni si sa ma fereasca ALLAH sa cad in panta asta, mi-am spus doar parerea si ce am simtit, sper sa nu fi jicnit pe nimeni si-mi cer iertare de la ea daca i-am gresit cumva.
PS: asta asa ca un off...............va invidiez pt toate postarile pline de farmec si intelepciune si nu inteleg cand aveti timp sa faceti asta....si va respect, pe bune. Mie chiar nu-mi ajunge timpul sa postez dar sa mai stau si pe messenger
ALLAH sa va rasplateasca pt efortul vostru si eu personal multumesc, mie imi sunt de folos postarile voastre si dn cand in cand postez, atunci cand am timp.Drept dovada, am f putine postari desi sunt alaturi de Rasarit de la inceput.
Va multumesc
-
membru de onoare

06-19-2008, 08:12 PMALHAMDULILLAH!
Noi toti trebuie sa-I multumim doar lui ALLAH Subhanahu wa Ta'ala...prezenta in inimile noastre a acestui colt de Rai Inshaa ALLAH sa fie mereu asa, este o dovada a ceea ce face islamul cu legaturile dintre oameni.
Te asigur ca ceea ce am scris despre Gabi, stiu ca n-o sa-i convina ca zic, dar o sa-i treaca ca stie ca nu le am cu periatul
, este purul adevar, ea este motorul daca vrei a multor postari, direct sau indirect si mai mult decat atat, ceea ce face ptr fete ca tine si ca mine este un dar de la ALLAH cu toate ca si ea are tot 24 de ore intr-o zi!
Dar stii, ALLAH Subhanahu wa Ta'ala lumineaza cu Harul Lui pe cine vrea.
Inshaa ALLAH o sa incercam de acum sa fim mai atenti toti la postari, imi reprosez mie insami in pr rand faptul ca uneori scriu asa, de ca si cum toata lumea trebuie sa inteleaga ce zic
, chiar ieri una dintre fetele nou intrate in islam, m-a intrebat ce inseamna "fard" dar mi-au intrat in reflex, cred
, aceste cuvinte si cateodata uit...imi cer scuze.
Stii, cineva acum cateva luni, o sora de-a noastra pe care o si cunosc personal ma intreba: "m...nu stiu cum ai tu timp, intru pe rasarit si te vad peste tot, cum ai timp sa mai scrii?"
Sa stii ca mi-a venit sa rad atunci cand am citit ce scria si am zambit regasind aceeasi idee in postarea ta.
Poate ca ptr alte femei este extrem de important sa se ocupe de ele, in sensul aspectului fizic, sa se aranjeze, sa faca gimnastica, samd..ptr mine mai important decat toate astea este sa ma ocup de spirit si nu de corp...decats a stau sa ma fardez o ora in oglinda prefer sa citesc 20 de pagini dintr-o carte, sa fiu aproape ptr cineva ptr ca si asa nu dorm noaptea
, n-as putea pune capul pe perna decat simtindu-ma (dc asa face astfel) teribil de egoista, ceea ce nu inseamna ca dc cuiva ii place sa straluceasca non stop ar fi vreun rau sau o dovada de egoism, am spus doar cum ma vad/analizez/judec eu pe mine si atat!
Si poate si mai mult decat asta este faptul ca ptr mine rasaritul asta nu e doar o forumeala banala, este o parte din viata mea, simt ca ceea ce, Gratie lui ALLAH transmit, din ceea ce primesc la randul meu, alhamdulillah, se duce undeva si Inshaa ALLAH, Bunul ALLAH va fi multumit!
scuze, m-am intins prea mult..........
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
06-19-2008, 08:48 PM

Faizah,Allah subhanahu sa fie multzumit de tine,eu personal,am inchis draga mea acest capitol,sunt atatea lucruri frumoase de facut incat nu am timp sa vad in spate,daca vreodata o sa ai posibilitatea de a dispune de mai mult timp,shi vei intra odata pe mess,ai sa fii foarte frumos impresionata de ceea ce facem acolo shi greu te vei despartzii de noi.
Maryam surioara, alhamdulillah,atat cat putem,vom face atat cat Bunul Allah subhanahu ne permite sa facem. FRUMUSETZEA noastra,e legata de tot ceea ce e mai frumos shi mai curat.
``Si poate si mai mult decat asta este faptul ca ptr mine rasaritul asta nu e doar o forumeala banala, este o parte din viata mea, simt ca ceea ce, Gratie lui ALLAH transmit, din ceea ce primesc la randul meu, alhamdulillah, se duce undeva si Inshaa ALLAH, Bunul ALLAH va fi multumit! ``
MASHALLAH !!!
-
Member

09-24-2008, 03:18 AM
salam aleiukm fetelor sunt de acord cu toate ideie gabrielei sunt ff nastrushnice.........................si sunt multe altele....barbatii sunt niste copiiii ,t b alintati...tb sa fim si mame pt ei ...ca sunt plecati de pe alte meleaguri....singuri in romania....si noi nevestele suntem unice si tb sa fim ff rabdatoare...si veshnik voioase si fericite pt ei

-
-
Deosebit

09-24-2008, 12:42 PMNu sunt casatorita inca, Insha'Allah dar incerc sa imi dau si eu cu parerea, nu garantez ca e corecta dar cred ca subiectul a fost deschis pentru a imparti pareri si noi idei.
Nu cred ca cinele romantice tin numai de filmele siropoase, cred ca cinele romantice tin de sentimentul de iubire, de tandrete, de armonie, de o atmosfera calda, primitoare, atractiva care il pot face pe partener sa se relaxeze, sa lase grijile si problemele si sa fie mai aproape de inima celuilalt, sa intareasca intr-o anumita masura relatia dintre doi.
Bataia cu perne sincer nu mi se pare ca ar ajuta prea mult, nu ma atrage ideea, nu mi se pare ceva interesant.
Cu siguranta ca ideea cu haine atractive ar trebui sa fie la cursul zilei, cred ca asta este un secret valoros, cred ca trebuie sa fim foarte aranjate, atractive acasa pentru ca este unul din lucrurile care duc spre fericire si iubire...barbatii se simt coplesiti de o femeie frumoasa, atractiva, aranjata desi unii dintre ei ( si dintre noi... ) nu vor sa recunoasca. Insa cu siguranta frumusetea unei femei va aduce partenerul mai devreme acasa, il va face mai binedispus si cu chef de a iti spune ce i s-a mai intamplat, ii va schimba intr-un mod placut felul de a vorbi si atitudinea si va raspunde la dorintele pe care i le spui cu o voce pisicoasa.
Mesajele sunt foarte bune cred pe timpul zilei cand nu sunt impreuna pentru ca un mesaj ii poate aminti de ea, il poate face sa se gandeasca la ea, sa zambeasca...Si cred ca nimeni nu ar dori ca el sa se gandeasca la alta...
Cu barbatii trebuie sa fii atenta... 
Bineinteles ca e nevoie sa fim romantici, iubirea nu se cladeste numai pe responsabilitati, probleme, discutii etc, romantismul are si el un rol bine stabilit in armonizarea, intarirea unei relatii, el ne scoate din situatii tensionate si relaxeaza, o baie la lumina lumanarilor pare o optiune buna pentru o seara in doi.
Cred ca ei vor fi mai mult decat incantati...

-
Harnic

09-24-2008, 01:58 PMdaca imi permiteti sa-mi dau si eu parerea as spune dupa experienta mea de fata maritata,ca dupa o perioada de timp chiar daca el sa staruit sa tot faca fata capriciilor si fanteziilor mele sa tot schimbat lucrurile caci barbatii desi sint in sinea lor sensibili problemele de familie ii tot departeaza de sentimentul cela,am observat in ultimii doi ani ca sotul meu de la un baiat romantic si visator sa transformat intro masinuta care sie sa se gindeasca mai mult la problemele exterioare decit acele ce tine de noi doi,desi toate le face pentru mine nu neg dar totusi parca as vrea acea atentie pe care demult nu am mai simtito...
-
09-24-2008, 02:37 PM
este exact ce spuneam la un alt post.... cu timpul nu se mai simt fluturii aia in stomac, nu mai e dragostea aia nebuna prioritara.. apar probleme mult mai serioase si mai multe responsabilitati... si, da, din pacate, uitam sa fim atenti cu cel de langa noi cand grijilie si problemele stau toate pe capul nostru, cand ne gandim ca trebuie sa muncim, sa muncim si iar sa muncim si asta pt ca nicaieri nu umbla cainii cu mancarea in coada!!!
insa cred ca cel mai important in astfel de imprejurari e sa existe respect de ambele parti... indiferent de probleme, cand exista respect si buna intelegere (ceea ce cuprinde si o buna comunicare) , se gasesc si solutiile....
mama, ce scot din mine,
si mai ales ca nici nu mi-s maritata 

-
Deosebit

09-24-2008, 03:48 PMAllah sa te binecuvanteze si sa faca casatoria ta armonioasa amin!
Este trist cand lucrurile devin monotone si uitam sa ne bucuram de celalalt si de timpul petrecut impreuna dar trebuie sa stim sa iubim si sa facem eforturi sa schimbam ceva, sa facem lucruri noi care sa il surprinda pe celalalt si cred ca se poate sa reavem ce a fost la inceput, emotiile si trairile vibrante...
Frumoasa postare mash'allah Genan, sunt de acord cu tine, daca exista respect, intelegere, comunicare si IUBIRE cred ca o casatorie poate sa fie frumoasa si mai tarziu chiar daca fluturii din stomac zboara cred ca ramane un sentiment puternic si cald de iubire, atasament, tandrete, daruire care este foarte valoros si care prin surprize, gesturi, vorbe, atmosfera, atitudini poate transforma monotonia in ceva nou, armonios...

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |