Parerea mea personala ca nu ar trebui sa dai cadou barbatilor . E suficient ce ai luat pentru femeile respective .
Thread: sfat cadou
Results 1 to 10 of 17
|
|
-
06-26-2008, 09:00 PM

Vreau sa cumpar niste carti , pliante cu imagini despe Romania pentru niste prieteni musulmani care locuiesc in tara araba. Am tot colindat magazinele si in toate cartile gasite apar elemente religioase si nu stiu daca pot sa fac cadou unui musulman o carte care contine imagini cu biserici, cruci si simboluri religioase crestine. In unele apar si poze cu fete sumar imbracate, cum ar fi cele de pe litoral.
Pot sa ofer cadou o astfel de carte? Romania este o tara majoritar crestina. E foarte greu sa gasesc ceva fara vreun element religios.
Pentru femeile familiei am gasit lucruri de artizat foarte frumoase, broderii, mileuri, dar pentru partea masculina, nu prea am idei. si m-am gandit ca nu ar strica niste carti cu imagini din Romania,
-
06-26-2008, 09:37 PM
-
06-26-2008, 09:54 PM
Multumesc suleiman pentru raspunsul tau.
Nu sunt familiarizata cu obiceiurile si traditiile musulmane. si nu vreau sa gresesc ceva. Am crezut ca trebuie cate o mica atentie pentru fiecare membru al familiei.
Si totusi intrebarea ramane. Se pot oferi carti de genul asta ca si cadou unui musulman? E bine de stiut pentru viitor.
Multumesc
-
06-26-2008, 10:35 PM
Cand dai cadou la cineva , acel cadou te reprezinta si in acelasi timp cel care il primeste se simte bine ca l-a primit .
Nu cred ca se va simti bine un muslman daca primeste un cadou "poze cu biserici" .
-
Incepator

-
-
-
06-27-2008, 02:00 AM
-
-
06-27-2008, 02:10 AM
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |