Results 1 to 10 of 30
|
|
-
01-09-2009, 07:01 PM
Salam alaikum,
Va rog faceti cunoscute produsele israeliene prezente pe piata romaneasca, sa stim de ce anume trebuie sa ne ferim!
Eu nu stiu decat doi producatori israelieni prezenti aici:
- 1. producatorul israelian de lactate Tnava
- 2.Compania israeliana Sano-Bruno Enterprises:
- controleaza 51% din Rom Cafe
- produse de igienizare Sano ( detergenti, odorizante etc)
-
Urmatorii 6 au spus mersi lui Adira pentru acest subiect
-
-
-
-
01-09-2009, 07:56 PM
suntem in criza asa ca mai bine cumparam produse romanesti
-
-
-
01-11-2009, 02:03 AM
Estee Lauder
Vichy
Lancome
Garnier
Maybelline
armani
Cu mine nu au de suferit israelitii ca eu m-am lasat de multa vreme de produsele interzise, chiar fara sa stiu de boicotarea produselor. NU cred ca e o tragedie pt nimeni daca nu mai foloseste aceste produse, macar atat putem face pt Palestina. Eu sunt indragostita de toate cosmeticele de la Alix Avien, azi m-am uitat pe cutie si am vazut ca sunt turcesti, mashallah toate sunt super bune, de la vopseaua de par pana la rimmel si rujuri.Si sunt f accesibile ca pret .
-
membru de onoare

01-11-2009, 01:01 PM

Nu e un criteriu faptul ca sunt turcesti, mari companii turcesti sunt de fapt evreiesti, acum sigur ca nu putem sa facem investigatii pana la varf, nu stim dc e vb de compania mama sau de capital partial evreiesc, dar am o lista de la o sora din turcia si am ramas "mi sunt de fapt asca" cand am vazut cate firme turcesti sunt de fapt evreiesti; la fel nemtesti, italiene samd.
Repet, dc vreti cea mai complexa lista (de pana acum, cel putin)...v-o trimit cu drag.

-
01-11-2009, 02:01 PM
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |