M-am gandit sa deschid un thread cu intrebari despre Islam in care crestinii care au nelamuriri despre Islam pot sa posteze aici intrebarile lor.
Eu as avea mai multe intrebari insa am sa ma abtin deocamdata. Nici una din intrebarile mele nu vor avea drept scop sublinierea falsitatii Islamului sau alte lucruri, sunt simple curiozitati.
Ok. Mai demult am gasit in Coran un verset care spunea ca toti musulmanii care isi parasesc religia trebuie sa fie omorati. As vrea sa intreb daca este adevarat pt ca nu mai gasesc pasajul .
Deocamdata atat.
Thread: Crestinii intreaba
Results 51 to 60 of 73
|
|
-
08-12-2006, 02:51 PM
-
Deosebit

08-15-2006, 10:06 AMNu-i nimic
Originally Posted by hannen
N-ai unguent de galbenele sa dai pe arsura?Trece tare repede.

-
Banned
08-15-2006, 10:44 AMAi spus o mare minciuna!
MAT 18: 11 Fiindca Fiul omului a venit sa mintuiasca ce era pierdut.
MAT 18: 12 Ce credeti? Daca un om are o suta de oi, si se rataceste una din ele, nu lasa el pe cele nouazeci si noua pe munti, si se duce sa caute pe cea ratacita?
MAT 18: 13 Si, daca i se intimpla s'o gaseasca, adevarat va spun, ca are mai multa bucurie de ea, decit de cele nouazeci si noua, cari nu se ratacisera
LUCA 19: 9 Isus i-a zis: ,,Astazi a intrat mintuirea in casa aceasta, caci si el este fiul lui Avraam.
LUCA 19: 10 Pentruca Fiul omului a venit sa caute si sa mintuiasca ce era pierdut.``
-
Banned
08-15-2006, 10:51 AM
Cand spunem ca Dumnezeu a creeat totul vorbim despre Fiul!
In privinta fiului sau fiicei ,in Cer nu vom mai avea diferenta de sexe ,stii asta? Sexul a fost lasat pentru noi oamenii ca sa ne inmultim.Probabil ca ai complexul de inferioritate avand in vedere desconsiderarea femeii in islam.Dumnezeu insa vede femeia si barbatul in mod egal!
IOAN 1: 3 Toate lucrurile au fost facute prin El(Iisus); si nimic din ce a fost facut, n'a fost facut fara El.
GAL 3: 26 Caci toti sinteti fii ai lui Dumnezeu, prin credinta in Hristos Isus.
GAL 3: 27 Toti cari ati fost botezati pentru Hristos, v'ati imbracat cu Hristos.
GAL 3: 28 Nu mai este nici Iudeu, nici Grec; nu mai este nici rob nici slobod; nu mai este nici parte barbateasca, nici parte femeiasca, fiindca toti sinteti una in Hristos Isus.
Va rog sa va exprimati mai civilizat.
admin.Last edited by suleiman; 08-15-2006 at 09:20 PM. Reason: va rog frumos sa va exprimati cu respect si civilizat, fara atac la persoana
-
Banned
08-15-2006, 10:56 AMIar ai spus o minciuna gogonata!:
FAPTE 2: 22 Barbati Israeliti, ascultati cuvintele acestea! Pe Iisus din Nazaret, om adeverit de Dumnezeu inaintea voastra prin minunile, semnele si lucrarile pline de putere, pe cari le-a facut Dumnezeu prin El in mijlocul vostru, dupa cum bine stiti;
FAPTE 2: 23 pe Omul acesta, dat in minile voastre, dupa sfatul hotarit si dupa stiinta mai dinainte a lui Dumnezeu, voi L-ati rastignit si L-ati omorit prin mina celor faradelege.
FAPTE 2: 24 Dar Dumnezeu L-a inviat, deslegindu-I legaturile mortii, pentruca nu era cu putinta sa fie tinut de ea.
FAPTE 2: 25 Caci David zice despre El: ,,Eu aveam totdeauna pe Domnul inaintea mea, pentruca El este la dreapta mea, ca sa nu ma clatin.
FAPTE 2: 26 De aceea, mi se bucura inima, si mi se veseleste limba; chiar si trupul mi se va odihni in nadejde:
FAPTE 2: 27 caci nu-mi vei lasa sufletul in Locuinta mortilor, si nu vei ingadui ca Sfintul Tau sa vada putrezirea.
FAPTE 2: 28 Mi-ai facut cunoscut caile vietii, si Ma vei umplea de bucurie cu starea Ta de fata.``
FAPTE 2: 29 Cit despre patriarhul David, sa-mi fie ingaduit, fratilor, sa va spun fara sfiala ca a murit si a fost ingropat; si mormintul lui este in mijlocul nostru pina in ziua de azi.
FAPTE 2: 30 Fiindca David era prooroc, si stia ca Dumnezeu ii fagaduise cu juramint ca va ridica pe unul din urmasii sai pe scaunul lui de domnie,
FAPTE 2: 31 despre invierea lui Hristos a proorocit si a vorbit el, cind a zis ca sufletul lui nu va fi lasat in Locuinta mortilor, si trupul lui nu va vedea putrezirea.
FAPTE 2: 32 Dumnezeu a inviat pe acest Isus, si noi toti sintem martori ai lui. FAPTE 2: 33 Si acum, odata ce S'a inaltat prin dreapta lui Dumnezeu, si a primit dela Tatal fagaduinta Duhului Sfint, a turnat ce vedeti si auziti.
FAPTE 2: 34 Caci David nu s'a suit in ceruri, ci el singur zice: ,,Domnul a zis Domnului meu: ,Sezi la dreapta Mea,
FAPTE 2: 35 pinace voi pune pe vrajmasii Tai supt picioarele Tale.`
FAPTE 2: 36 Sa stie bine dar, toata casa lui Israel, ca Dumnezeu a facut Domn si Hristos pe acest Isus, pe care L-ati rastignit voi.``
FAPTE 2: 37 Dupa ce au auzit aceste cuvinte, ei au ramas strapunsi in inima, si au zis lui Petru si celorlalti apostoli: ,,Fratilor, ce sa facem?``
FAPTE 2: 38 ,,Pocaiti-va``, le-a zis Petru, ,,si fiecare din voi sa fie botezat in Numele lui Isus Hristos, spre iertarea pacatelor voastre; apoi veti primi darul Sfintului Duh.
-
Banned
08-15-2006, 10:58 AMPentru tine o fi rau cand vei vedea ca ai dat cu piciorul in iertarea lui Dumnezeu, pentru o minciuna gogonata,spusa de diavolul !
-
Banned
08-15-2006, 11:03 AM
nu inteleg ce vreti sa ziceti cu "popa dumneatale?" si cu "Simion Ioanas"? El este cumva vreun poapa ?
Originally Posted by myryam
Eu marefeream la afirmatia persoanei cu care dialogam ,preotul nu iarta pacatele ,ci le iarata Iisus Hristos! Asa spune Scriptuara sau dumneata nu esti crestina?
-
Banned
08-15-2006, 11:05 AMPoate-i un semn de la Dumnezeu:Tatal,Fiul si Duhul Sfant!
Domnul Iisus sa se indure de tine si sa-ti dea vindecare grabnica!
-
Membru Special

08-15-2006, 11:46 AM
Originally Posted by Lidia
mai da u incepusi sa bantui acuma....?
ce desconsiderare ai vazut u?
ai trait vreo zi ca femeie musulmana?
stii ce inseamna de fapt o femeie musulmana?
dragaaaaaaa du-te si citeste si informeaza-te si nu veni aici cu aberatii....nu de alta...da'......
-
08-15-2006, 11:56 AMDe ce te mai chinui Anna... nu vezi ca de multe ori cei care ne contrazic uita ca noi suntem convertite si stim ce inseamna crestinism... oare cei ca Lidia nu crezi ca ne desconsidera inteligenta facand anumite afirmatii? Toate cele ca noi care au trecut in Islam nu au cerectat inainte si Islamul si religia Crestina ca niste soareci de biblioteca ca sa se poata convinge?
Originally Posted by anna
Sunt atotstiutori cu totii dar asa limitati la acele cateva procente de musulmani care reprezinta uscaturile padurii....
"Allah spune Eu sunt cu robul Meu atunci când el se gândeşte la Mine, şi dacă el Mă pomeneşte în sufletul lui, îl pomenesc şi Eu în suflet şi dacă Mă pomeneşte într-o mulţime atunci îl pomenesc şi Eu într-o mulţime mai bună."
-
Membru Special

08-15-2006, 12:18 PM
Originally Posted by MARYAM M.A.
ma da asta cu desconsiderarea femeii in islam ma dadu gata....
ce sa citim...?noi sa citimin viziunea ei? pai crezi ca "banuiesti" ca stim sa si citim?!
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |