Unde se fac setarile pe site sau se schimba pentru a aparea mesajele in ordine crescatoare sau descrescatoare?
Thread: Intrebare despre site
Results 11 to 20 of 29
|
|
-
-
-
08-21-2006, 10:30 PM
Sicer nu stiu cum as putea sa te ajut, daca stii ca se misca cu siguranta si cand o pui la semantura nu merge, inseamna ca e ceva de la forum sau de la PC tau. SORRY
mai verifica o data daca se misca
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
-
-
-
08-21-2006, 11:18 PM
Nu Latifa nici la mine nu se misca, sincer nu stiu care este problema. Seny la avatar nu se pot pune poze cu terminatia .gif sau miscatoare asa este dat de la forum, cu toate ca parca am vazut la cineva, dar nu stiu sigur unde un avatar care straluceste.
Nu stiu ce sa zic poate vine sefu sa ne lamureasca.
edit: da asa este am fost si am verificat, avem un membru la care avatarul se misca, adica in format .gifLast edited by Nadia; 08-21-2006 at 11:22 PM. Reason: re-editare :D
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
-
-
08-22-2006, 01:07 AM
Daca e mica din formatul oroginal nu se poate mari, dar cand te duci si selectezi poza din PC si inainte de a copy linkul trebuie sa deschizi poza adica sa dai click pe poza.
Stii din cate stiu eu si poza pe care o ai acum la semnatura are scliparici.من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
08-22-2006, 12:06 PM
ia uite ce cuminitica s-a facut Latifa,cum am certat-o nitel,cum s-a facut fetita ascultatoare si pune accesorii acilea
iubita,nu se misca nimic in poza ta la semnatura,dar mai incearca,trebuie sa reusesti pana la urma...ai vazut ca multe dintre noi avem semnaturi miscatoare asa ca...spor la treaba,astept sa vad cu ce te "gatesti".
ps:sunt bine,stai linistita,doar ca in ultimul timp sunt f uituca si nu-mi aduc aminte sa deschid yahoo mess...iar pe forum sunt cam lenesa
incerc sa-mi revin repede

| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |