Ce inseamna a fi musulman?Doar faptul ca te nasti musulman te face mai bun decat crestinii?Eu nu sunt de acord.Un musulman este doar acela care respecta CORANUL,si nu acela care este nascut musulman si merge la moschee in fiecare vineri si tine lectii de morala dar de fapt el curveste si bea alcool.Eu nu vreu sa judec pe nimeni dar nu mi se pare corect.De multe ori m-am intrbat cum de nu se darama moscheea cu astfel de oameni in ea(si credeti-ma sunt multi "musulmani' asa).Un musulman in varsta mi-a spus ca poate sa ucida un crestin fara sa ajunga in iad,ba chiar ALLAH l-ar rasplati pt fapta lui si ca el poate sa pacatuiasca cat vre pt ca in Ramadan toate pacatele ii vor fi iertate("se reseteaza cronometrele").Chiar asa?OAre nu acesti "musulmani au stricat imaginea islamului si a arabilor in acelasi timp?
Thread: ce inseamna sa fii musulman ?
Results 21 to 30 of 40
|
|
-
04-02-2006, 02:42 PM
-
05-16-2006, 08:27 PM
Originally Posted by ayesha
eu in aeroport am patit-o.. sa nu cumva sa am cine stie ce sub hejab.... :smile33: :smile33:
si degeaba ca era fata cine m-a controlat... ca dasca i-am zis ca refuz si ca il dau jos numai intr-o alta camera, a zis ca ea nu are voie sa paraseasca regiunea aeroportului in care ea lucreaza si ca nu am de ales... si daca nu ascult ordinele lor care sunt ordine de lege, nu imi ramane decat sa nu ma urc in avionul ala....
deci ce puteam face?>?? :smile33: :smile33:

-
05-16-2006, 11:45 PM
eu n-am auzit pana acum de certificat pt o crestina care se converteste la islam, si nici de adeverinte de la biserica...poate doar in anumite orase se procedeaza asa.
stiu ca pt pelerinaj iti trebuie certificat, deci trebuie cerut daca vrei sa mergi la pelerinaj...
-
-
08-01-2006, 12:50 AM
ISLAMUL
Islamul este un mod de viata, incearca-l !
Islamul este un cadou, accepta-l !
Islamul este un drum, urmeaza-l !
Islamul este o batalie, lupta pentru ea !
Islamul este un scop, dobandste-l !
Islamul este o oportunitate, foloseste-o !
Islamul nu este pentru pacatosi, invinge-l !
Islamul nu este un joc, nu te juca !
Islamul nu este un mister, priveste-l !
Islamul nu este pentru fricosi, infrunta-l !
Islamul nu este pentru cei fara suflare , traieste-l !
Islamul este o promisiune, tine-te de ea !
Islamul este o indatorire, indeplineste-o!
Islamul este o comoara (prin rugaciune), roaga-te !
Islamul este un mod de viata frumos, descopera-l !
Islamul are un mesaj pentru tine, asculta-l !
Islamul reprezinta dragoste, iubeste-l !"ALATURI DE GREU, VINE SI USORUL!IAR ATUNCI CAND VEI TERMINA,TRUDESTE,DORINDU-L PE DOMNUL TAU!"(SURA "DESCHIDERII")
-
11-26-2006, 01:53 AM
-
-
11-27-2006, 01:12 AM
Salam aleykum sora Maryam,asa e,odata ce ai fost botezat chiar daca ai trecut la islam tot trebuie certificatul de botez.Eu de ex.eram crestina la momentul casatoriei,m-am casatorit la SOFIA si nu mi-a cerut certificat de botez.Si chiar asa la momentul cand vom decide a inregistra casatoria in SIRIA va trebui sa am certificatul de botez,asta e,regulile sunt reguli,toate bune insallah.
-
-
11-27-2006, 03:47 PM
-
11-27-2006, 04:17 PM
Din cate am inteles ai nevoie de certificat ca ai fost crestina, pt a ti se elibera certificatul de musulman... nu cel de casatorie..numai ca majoritatea isi iau certificatul de musulman in ziua cand se casatoresc, chiar daca au trecut la Islam inainte..
Cred ca se cere acest certificat de crestina, pt ca daca ai fost crestina trebuie spusa shahadda...dar daca nu ai fost crestina sau nici o alta religie in afara de islam, inseamna ca esti musulman si nu este necesar acest lucru...
Dar eu pana acum nu am auzit de asa ceva si sper sa nu imi trebuiasca atunci cand o sa am nevoie de certificat...
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |