Mi-ar place sa ma duc la un film dar nu stiu care...acasa am foarte multe cartoons, si cateva filme, dar vreau ceva nou si placut, fara injuraturi sau pupaturi sau fel si fel de imagini...ceva documentar sau stiu eo.
Poate imi recomandati voi ceva?![]()
Thread: Ce filme ati vazut?
Results 51 to 60 of 83
|
|
-
08-10-2006, 06:02 PM
-
-
09-01-2007, 05:33 PM
Asalamu aleikom w rahmatullah
Filmul the message (1976)se poate descarca de pe net in sha Allah.Da-mi un pm cu idul tau Ym saira daca vrei mai multe detalii.Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
09-01-2007, 06:11 PM
As salamu alaikum!
Interesante titluri de filme fetelor, m-ati facut curioasa.
De multi ani insa caut un film si nu l-am gasit niciunde, nici macara la cinematografe nu a fost, cu toate ca a fost premiat la Cannes, poate il stiti " Domnul Ibrahim si florile Coranului" de/si cu Omar Sharif stiu ca e in italiana. Merita vazut? Nu stiti cumva de unde as putea sa fac rost de el?
Daca va intereseaza filme arabe (egiptene) va pot spune, am o gramada si teatru egiptean. O sa-l intreb pe sotul meu de site-ul de unde le downloadeaza, daca vreti.
Ma3a al salama!:smile06:
-
09-01-2007, 06:49 PMSimona,parca sa zic ca mi-a cazut la un moment dat in mana cartea "Domnul Ibrahim si florile Coranului"...nu-mi amintesc insa exact.Acum,mentionand tu de filmul omonim,am zis sa-l caut si l-am gasit pe dc++,acum il descarc.Daca vrei cauta-l si tu sau trimite-mi un pm cu adresa id-ul tau si inshaAllah dupa ce il descarc ti-l dau si tie pe ymess.
P.S: E in franceza,cum l-am gasit eu...
-
09-02-2007, 12:45 AM
Multumesc mult Saira.:smile06: L-am cautat si eu pe dc++ si l-am gasit in sfarsit Alhamdulilah, l-am mai cautat pe dc dar nu l-am gasit pana acum, trebuie sa am rabdare insa se incarca in 8 ore.
Tot in franceza e, dar nu e problema. Bine ca l-am gasit
Salam!
-
-
-
-
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests) |