Nu cred ca este nevoie de acordul sotului daca ea vrea sa plece singura { cel putin din Egypt nu ai voie de acordul sotului sa pleci in tara ta } . Poate ar fi unele probleme daca ar avea copiii , atunci cred ca i-ar trebui acordul sotului , ptr copiii .
Poate este o sora de acolo care stie mai exact .
Thread: Emirate
Results 1 to 10 of 14
|
|
-
-
10-10-2007, 06:28 PM
Only ALLAH can judge me !
-
-
10-10-2007, 09:20 PM
Da ai nevoie de acordul scris .
.................
-
10-10-2007, 11:56 PM
asalamu aleikom w rahmatullajh
islamic si uman este nevoie de acordul sotului.De scos copii din tara nici o sansa fara hartiuta.Si asta din cate stiu nu numai in tari islamice ..Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
-
10-11-2007, 01:01 AM
asslamu 3laykom!
nu stiu cum sunt legine in emirate cu privire la isirea femeii din tara, insa cu siguranta, pt a scoate copii minori din orice tara din lumea asta, iti trebuie acordul celuilalt parinte in cazul in care nu amnadoi insotesc copilul,(se face la un ntariat) iar daca parintii sunt divortati, trebuie prezentata hotararea de incredintare a copilului.

-
10-11-2007, 01:31 AM

Si daca un parinte nu mai este in viata ?
Eu stiu ca din Egypt de ex poti sa iesi cu copiii din tara , poate intampini unele probleme daca copiii au pasaport egyptean , dar nu este imposibil , stiu din experienta
Only ALLAH can judge me !
-
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |