Pentru ca articolul este foarte lung, dar extrem de util, cred eu, Inshaa ALLAH poate ne ajutam unii pe altii si facem o traducere pentru cei care nu inteleg engleza.
http://www.jannah.org/articles/xmas.html
Sau poate si mai bine ar fi sa ne impartasim unii altora, ma refer la cei care provin din familii ne-musulmane experienta participarii sau ne-pariciparii la astfel de sarbatori.
Fiecare are un exemplu, fiecare poate invata ceva.
Insa as dori sa ne abinem de la a comenta modul de actiune al celuilalt.
Va multumesc.
Results 31 to 40 of 47
|
|
-
membru de onoare

12-22-2008, 07:37 PM

-
-
12-27-2008, 12:21 AM
De fapt la a doua fraza, ti-am relatat discursul presedintelui Iranului despre crestini evident in cuv. mele in care m-am regasit complet. Si da , ar trebui sa fie un eveniment ceva mai emotionant pt ei, din pacate, la fel cum a remarcat si dumnealui, cei mai multi dintre crestinii de astazi sunt emotionati insa nu factorul religios ii motiveaza.
Lucru care l-am simtit si eu in aceste 2 zile.De remarcat k a participat si familia unui preot.
-
-
membru de onoare

12-27-2008, 12:30 AM

Nu cred, REPET, ca cineva cu scaun la cap
s-ar simti cumva doar ptr cuvantul "supravietuire", inteleg ca doar dc ar intra chitit pe ceva de gen discriminare, bla, bla sau ar fi avut o zi proasta ar putea gandi astefel...dar fiecare gandeste si intelege asa cum poate.
Nu putem gandi identic si nici coordona gandirea&intelegerea celorlalti asa cum consideram noi ca e ok, nu?
-
-
12-27-2008, 12:43 AM
Asta e o premiera, pt ca e primul discurs pe care il relatez aici, deci nu putem vb de general. Iar saracul om, e mai nevinovat si "neinarmat " decat pare.
Si chiar si daca ar fi, e de bun simt sa amintesc acum de prezumptia de nevinovatie. E dreptul fiecarui individ. Dar culmea, nu exista acuzatii.Doar paranoia multa.
-
-
membru de onoare

12-27-2008, 12:51 AM
Drept sa spun, parca imi pare rau ca n-am facut un film azi
, ca mi-a adus mama si sarmale si cozonac, ca dc noi n-avem ce sa sarbatorim, macar sa avem ce manca 
.
Asa ca impacaram si anu` asta toate confesiunile

PS: da` voi restul ce-ati facut?
Sau va place genu` asta de ..."literatura"?

-
12-27-2008, 12:54 AM
Cand e vb de Ahmedinejad totul se reduce la imagine si imaginar, la articole din ziar si la impresii.Odata ce te opresti in a mai deschide tv si citi ziare, totul va fi la fel, nimeni nu va fi ranit de Ahmedinejad in nici un fel.
Si Mashallah pt el, ca e singurul presedinte musulman care da mereu o replica pe masura Israelului pt Palestina.
-
membru de onoare

12-27-2008, 12:59 AM
Altii, raman vesnic incepatori si altii nu trec de linia de start si tot asa, pana la urma cel mai potrivit motto al acestui sub si nu numai este un verset sublim din Coran:
"Asteptati si vom astepta si noi impreuna cu voi si vom vedea cine a fost mai bine calauzit."
Numai bine tuturor!
Si la o dreapta calauzire!
-
Incepator

12-27-2008, 01:08 AMAisha

maryam,intradevar frumos versetul,nu pot spune ca-mi doresc prea curand intalnirea cu EL,as fi mincinoasa sa spun asta,dar cand va veni,sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor LUI si cine stie,poate ne-om vedea p'acolo
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |