Notices

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 53
  1. carti,muuulte carti islamice gratuit!!! 
    Deosebit
    am trimis mail la contactcims@yahoo.com specificand ca vreau carti in limba romana,engleza si franceza(islamice) si azi am primit multe pachete..cu vreo 30 de carti alhamdulillah!!gratis!!!asa ca nu trebuie decat sa trimiteti si voi un mail specificand in ce limba vreti carti si cu adresa si numele vostru si spor la citit

2. Urmatorii 6 au spus mersi lui Hayat pentru acest subiect

aiscia (10-26-2009), Aliye Alexia (01-23-2011), Arif Raif (10-28-2009), daniela_muslimah (04-20-2007), maha (06-03-2010), Saira (04-24-2007)

3.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by maryam View Post
    :Oricum eu am o curiozitate, cei care au cartile in romana, de unde le-or avea, ca aici nu le mai gasesti nici cu spaga

sunt in egypt, or sa vi le trimita sigur .glumesc, nu-mi sariti in cap, dar sincer eu ma astept la orice.chestia e ca acum multe grupuri si asociatii se ascund in spatele islamului, cand de fapt ele sunt cu totul altceva.intr-adevar cumnata-mea l-a luat la bani marunti in seara asta, si nu stie deloc religie. eu i-am trimis azi email si i-am zis ca nu mai vreau carti, si imi pare rau ca intre timp am dat emailul la cateva persoane de aici.o sa vad inshaAllah maine ce raspuns o sa-mi dea ca i-am spus ca-i aduc adresa unei sotii de imam sa-i trimita si ei carti.

4.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by amoodia View Post
    sunt in egypt, or sa vi le trimita sigur .glumesc, nu-mi sariti in cap, dar sincer eu ma astept la orice.chestia e ca acum multe grupuri si asociatii se ascund in spatele islamului, cand de fapt ele sunt cu totul altceva.intr-adevar cumnata-mea l-a luat la bani marunti in seara asta, si nu stie deloc religie. eu i-am trimis azi email si i-am zis ca nu mai vreau carti, si imi pare rau ca intre timp am dat emailul la cateva persoane de aici.o sa vad inshaAllah maine ce raspuns o sa-mi dea ca i-am spus ca-i aduc adresa unei sotii de imam sa-i trimita si ei carti.
    tu de unde primesti cartile pe care le consideri dubioase...ce adresa de mail ori site e??stii,e haraam sa faci presupuneri si sa ai suspiciuni nefondate surioara..eu azi am primit alt pachet de carti de la alta fundatie si le-am comparat si mi se par ok!!!eu cand am trecut la islam am primit de la taiba ceva carti in romana si cartile care le primesc din afara au autori comuni..si nu am gasit nimic care sa ma puna pe ganduri sau sa fie altceva decat stiam

5.  
    Deosebit
    Salam aleykum
    Sora Hayat eu stiu ca e haram sa fac presupuneri, dar ceea ce se intampla in ultimele 2 zile ma fac sa cred ca am intr-un fel dreptate. deci eu primesc de la cei din Egipt, primul email care l-ai scris tu. acum 2 zile am primit inca vreo 13 carti de la ei. chestia e ca si cumnata-mea e agasat acum de cand a zis ca nu mai vrea sa lucreze cu ei.

eu carti dubioase inca nu am primit, dar pana acum 2 imami ne-au avertizat de asociatia asta.cumnata-mea i-a intrebat direct daca sunt JAMAYET TABLIH AL ISLAM si au sarit repede ca nu sunt ei, ca toata lumea ii confunda, ca ceilalti poarta galabii si au barba, dar astia poarta pantaloni normal si nu au barba, si nu vor sa spuna ce asociatie sunt, doar ca ei vor sa aduca oamenii pe drumul cel bun.
    o sa intreb imamul inshaAllah exact numele cartilor care daca le primiti sa nu le cititi, ca au foarte multe informatii gresite.

6.  
    Incepator bianka_brrr's Avatar
    Salam Aleikum surioare,si eu am primit saptamana trecuta 5 carticele si alte 4 (parca) bonus.Am inceput sa ma ingrijorez citind ultimele voastre postari ,ma intreb singura prin casa,sa le mai citesc sau nu?
    Ufff,ce sa fac?Eu am imbratisat islamul de curand alehamdu lel lah si mi-e frica sa nu citesc informatii false despre islam

P.s Eu le-am primit tot in engleza,am dorit in romana,dar probabil nu aveau in stoc,nu stiu ce sa zic

7.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by amoodia View Post
    Salam aleykum
    Sora Hayat eu stiu ca e haram sa fac presupuneri, dar ceea ce se intampla in ultimele 2 zile ma fac sa cred ca am intr-un fel dreptate. deci eu primesc de la cei din Egipt, primul email care l-ai scris tu. acum 2 zile am primit inca vreo 13 carti de la ei. chestia e ca si cumnata-mea e agasat acum de cand a zis ca nu mai vrea sa lucreze cu ei.

eu carti dubioase inca nu am primit, dar pana acum 2 imami ne-au avertizat de asociatia asta.cumnata-mea i-a intrebat direct daca sunt JAMAYET TABLIH AL ISLAM si au sarit repede ca nu sunt ei, ca toata lumea ii confunda, ca ceilalti poarta galabii si au barba, dar astia poarta pantaloni normal si nu au barba, si nu vor sa spuna ce asociatie sunt, doar ca ei vor sa aduca oamenii pe drumul cel bun.
    o sa intreb imamul inshaAllah exact numele cartilor care daca le primiti sa nu le cititi, ca au foarte multe informatii gresite.

shukran..eu am primit carti de la ei numai o data acum vreo 2 luni cred pt care am facut comanda..in rest nu m-au contactat de nici un fel si nu au trimis alte carti..iar cartile de la ei nu prezinta nimic fals si am comparat pagina cu pagina cartile lor cu varianta in romana de la taiba si sunt aceleasi..

8.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by bianka_brrr View Post
    Salam Aleikum surioare,si eu am primit saptamana trecuta 5 carticele si alte 4 (parca) bonus.Am inceput sa ma ingrijorez citind ultimele voastre postari ,ma intreb singura prin casa,sa le mai citesc sau nu?
    Ufff,ce sa fac?Eu am imbratisat islamul de curand alehamdu lel lah si mi-e frica sa nu citesc informatii false despre islam

P.s Eu le-am primit tot in engleza,am dorit in romana,dar probabil nu aveau in stoc,nu stiu ce sa zic
    pai eu am primit in engleza si franceza ca in romana nu cred ca au...in romana le am de la taiba(aceeasi carte-ACELASI CONTINUT)..eu citesc cam tot ce prind si pot sa spun ca am citit multe surse islamice adevarate..cred ca as vedea imediat un neadevar...eu zic sa le citesti surioara acele carti si dupa aceea intrebi daca nu esti de acord cu ceva sau ti se pare ceva neislamic..

9.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by AishaA View Post
    cartile mi s-au parut ok, sunt autori cunoscuti....persoana care lucreaza acolo mi s-a parut cert dubioasa...dar n-as extinde deloc indoiala asupra cartilor...
    bine ai zis...persoanele pot fi si dubioase..eu nu am intrat in contact cu nici una...am trimis mail pt comanda si mail ca au sosit cartile..apoi am facut comanda la alta adresa si am trimis iar mail de confirmare...in rest nu m-a contactat nimeni...nici in mail nici pe mess nicaieri..

10.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Inshaa ALLAH Bunul ALLAH sa va rasplateasca pe toti!!!
    Exemplul tau Amo si al Ayshei nu trebuie neglijat, am "ras" eu , dar mai in gluma mai in serios aveti ff mare dreptate si cred ca noi toti ar trebui sa tratam f rational orice "legatura"; din pacate "entuziasmul" pe care ni-l da probabil simpla auzire a cuvantului "islam" ne face de cele mai multe ori sa tratam cu inima si nu cu mintea orice situatie.
    Inshaa ALLAH sa fim in Paza si sub Indrumarea lui ALLAH!!!
    De la adresa pe care am postat-o am primit cateva carti si sunt trimise din Saudia (ei sunt cei care mi-au trimis mesaj dc pot trimite eu carti in lb.romana cuiva ).
    Intr-adevar acum am vazut, ceilalti sunt din egypt si am primit de la ei mailul urmator...la care nu am raspuns. Sunt oare unii si aceiasi cu cei despre care spui tu, Amo???
    Culmea e ca de la ei am o carte...in romana, nu scrie cine a tradus-o...desi ea este traduse de mult timp si chiar postata pe site-ul islamul azi....

abdofffr@yahoo.com has invited you to join the Airmail-freeislamicbooks group!
    Free Islamic Books
    By ConveyingIslamic Message Society
    Aslamu alikum wa ramat ALLAH wa barakatu
    Dear brothers and sisters:
    How are you? And how are the Muslims in your country?We would like to tell you a brief note about Conveying Islamic Message Society (CIMS). Conveying Islamic Message Society (CIMS) is an Islamic society that cares about the situation of Muslims in the world and that tries to help them to know more about Islam by sending free Islamic books(with no costs at all) in many languages, answering questions, Also it tries to tell non-Muslims about Islam and its message, so that they may embrace Islam.
    So if you want some free Islamic books, just send an Email on
    contactcims@yahoo.com
    send us a letter to our address, that is:
    Conveying Islamic Message Society (CIMS)
    P.O. Box 834 – Alexandria – Egypt
    Also you can visit our site that is:
    http://www.islamic-invitation.com
    We’ll be very happy if you tell your friends about our society or send addresses of your friends or your relatives who need Islamic books, so that we can send the free Islamic books to them.
    Finally, we hope to hear good news from you. Keep in touch. May Allah help you and show you the true way, and reward you the greatest merit.
    Waiting for your letter (or email) with our best wishes
    Assalamu Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh
    Your brothers in
    Conveying Islamic Message Society
    1) Arabic Books :-
    2) English Books :-
    -movement …etc.
    3) Russian Books :-
    1-Surat Al-Fatihah and Part 30 of The Holy Quran.
    2-AnNawawi’s 40 Hadiths.
    4-Islam. The religion of Truth ..
    5-Monotheism.
    6-Islamic Faith from Qur’an and Sunnah.
    7-Teaching How to pray.
    8-Fasting.
    9- azkar alsabah walmasaa .
    10-The life History of Prophet Mohammad (S.A.W.).
    and anther new books
    4) Uzbaki Books:-
    5) Turkmeni Books:-
    6) Kazaki Books:-
    7)Azri books:-
    8)tajeki books:-
    9) Pashto books :-
    10) Kurdish books:-
    11) tatarian books :-
    12) Chechnain books:-
    13)Persian books :-
    14) Czek Books :-
    15) Bulgarian books :-
    16)Romanian books:-
    17)Polish books:-
    18)Esperanto books :-
    19)Hungarrian books:-
    16)Romanian books:-
    21)Finnish books:-
    22) Swedish Books :
    23)Norwegian books :-
    24)Danish books :-
    25) French Books :-
    1 -L'Honoré Coran (Interpretation de quelques Versets).
    2-L'Honore` conran (surat AL-Fataha &surat AL Baqarah )
    3-AnNawawi 40 Hadiths.
    4-L'Islam La Religion de Tous.
    5-L’Initation A L’ Islam.
    6-Les Piliers de l’Islam.
    7-La Vie du Prophète Mohammad (S.A.W).
    8-La Citadelle du Musulman (Rappels et Invocation selon Le Coran et La Sunnah).
    9 -Riyad AsSalihine.
    10 -Le Christianisme. Origine et réalité.
    11- les noms d' Allah
    12-L'education dans L'Isalm
    13-le Sommaire Du Sahih AL-Boukhari
    and anther new books
    26) German Books :-
    1-Der edle Qur’an (Sure Die Eroffnung “Al-Fatihah” und Sure Die Kuh “Al-Baqara”).
    2-Kapital 30 des Heiligen Kur’an.
    3-Kosmische Verse im Qur’an.
    4-Ein kurzer illustrierter Wegweiser um den Islam zu verstehen.
    5-Das Glaubensbekenntnis des Islam.
    6-Der Islam.
    7-Vierzig Heilige Hadite.
    8-An-Nawawi Vierzig Hadite.
    9-Islam fur Kinder.
    10 -Ein Tag mit dem Propheten.
    11 -Was die Bibel über Mohammad sagt.
    12 -Christus im Islam.
    13-Deutsche von Allah Geleitet.
    27) Dutch Books :-
    28) Spanish Books :-
    1-La Parte Treinta del Sagrado Coran.
    2-Los cuarenta Hadices Nawawiyah.
    3- El Paso Hacia el Paraiso Dichos de Muhammad el Enviado de Dios.
    4- Los nombres mas Hermosos de Al-lah.
    5-¿Qué es el Islam?
    6-Presentation de la religion del Islam.
    7- Luces Sobre el Islam.
    8- Los Principios del Islam.
    9-La Creencia en la Unidad absoluta de Dios.
    10- La enseňanza de la oración.
    11- El Islam en la Enrucijada.
    12-Magnificas Joyas.
    13- Cristo en el Islam.
    14-Breve Guia Ilustrada para entender el Islam.
    And anther new books
    29) Portuguese Books:-
    30) Bosnian Books :-
    31)Serbain books :-
    32) Macedonian Books :-
    33) Italian Books :-
    34) Albanian Books :-
    35) Greek Books :-
    36) Turkish Books :-
    37) Chinese Books:-
    38) Eugurian Books:-
    39) Japanese Books:-
    40) Korean Books :-
    41) Tagalog Philippines Books:-
    42) Iranonian Philippines Books:-
    ........................................ETC....... .........
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

11. scuze pentru off-topic 
    Deosebit shama's Avatar
    As-salaam alaikum wa rahmatullahi wa barakatuhu

Imi poate spune cineva cine sau ce sunt "JAMAYET TABLIH AL ISLAM" si ce atitudine este mai bine sa se adopte fata de ei?
    Am citit despre ei in postarea amoodiei, daca nu ma insel... Sunt niste musulmani radicali, sau ce sunt?

12.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by maryam View Post
    Inshaa ALLAH Bunul ALLAH sa va rasplateasca pe toti!!!
    Exemplul tau Amo si al Ayshei nu trebuie neglijat, am "ras" eu , dar mai in gluma mai in serios aveti ff mare dreptate si cred ca noi toti ar trebui sa tratam f rational orice "legatura"; din pacate "entuziasmul" pe care ni-l da probabil simpla auzire a cuvantului "islam" ne face de cele mai multe ori sa tratam cu inima si nu cu mintea orice situatie.
    Inshaa ALLAH sa fim in Paza si sub Indrumarea lui ALLAH!!!
    De la adresa pe care am postat-o am primit cateva carti si sunt trimise din Saudia (ei sunt cei care mi-au trimis mesaj dc pot trimite eu carti in lb.romana cuiva ).
    Intr-adevar acum am vazut, ceilalti sunt din egypt si am primit de la ei mailul urmator...la care nu am raspuns. Sunt oare unii si aceiasi cu cei despre care spui tu, Amo???
    Culmea e ca de la ei am o carte...in romana, nu scrie cine a tradus-o...desi ea este traduse de mult timp si chiar postata pe site-ul islamul azi....

abdofffr@yahoo.com has invited you to join the Airmail-freeislamicbooks group!
    Free Islamic Books
    By ConveyingIslamic Message Society
    Aslamu alikum wa ramat ALLAH wa barakatu
    Dear brothers and sisters:
    How are you? And how are the Muslims in your country?We would like to tell you a brief note about Conveying Islamic Message Society (CIMS). Conveying Islamic Message Society (CIMS) is an Islamic society that cares about the situation of Muslims in the world and that tries to help them to know more about Islam by sending free Islamic books(with no costs at all) in many languages, answering questions, Also it tries to tell non-Muslims about Islam and its message, so that they may embrace Islam.
    So if you want some free Islamic books, just send an Email on
    contactcims@yahoo.com
    send us a letter to our address, that is:
    Conveying Islamic Message Society (CIMS)
    P.O. Box 834 – Alexandria – Egypt
    Also you can visit our site that is:
    http://www.islamic-invitation.com
    We’ll be very happy if you tell your friends about our society or send addresses of your friends or your relatives who need Islamic books, so that we can send the free Islamic books to them.
    Finally, we hope to hear good news from you. Keep in touch. May Allah help you and show you the true way, and reward you the greatest merit.
    Waiting for your letter (or email) with our best wishes
    Assalamu Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh
    Your brothers in
    Conveying Islamic Message Society

........................................ETC....... .........
    si...??? nu vad nimic dubios in mailul asta...vad dorinta de a ajuta la intelegerea islamului ceea ce este un lucru bun..sa fii temator si suspicios exagerat este un lucru rau..nu zic sa nu avem grija dar nici chiar asa sa ii speriem pe cei care descopera islamul facandu-i sa nu mai citeasca nimic..dupa cum am zis,eu nu am suspiciuni,nimic nu m-a facut sa cred ceva rau despre cei din egypt,cartile mi se par bune si nu am gasit nimic dubios sau neadevarat si sunt aceleasi cu cele traduse la noi care le gasiti la moschee..ei nu m-au contactat in plus sau sa primesc mesaje neislamice...pana la proba contrarie eu zic hamdulillah ca exista acesti oameni...chiar le-am trimis mail ieri daca se poate sa mai primesc alte carti..

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)