Notices

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 51
  1. Amenintare devenita clasica -imi mai iau o sotie!!! 
    moderator batool391's Avatar
    De ieri stau si ma intreb cat este de corect, uman si in primul rand islamic sa iti ameninti sotia cand nu e de acord cu ceva sau intr-o cearta banala ,, imi mai iau o sotie daca nu faci asta sau cealalta.....!,, Unele surori aud asta de la sotii lor. Daca nu e corect si nici permis sa iti ameninti sotia ca divortezi de ea cat e de corect sa o ameninti ca te mai casatoresti cu inca una daca...... sau daca....... sau daca....... Astept parerile voastre vizavi de aceasta amenintare vehiculata de unii sotzi.

2. Urmatorii 13 au spus mersi lui batool391 pentru acest subiect

aiscia (07-13-2008), Alina1968 (07-14-2008), elif1977 (08-18-2008), Gabriela Gharabli (07-16-2008), iman99 (07-13-2008), Mariyah (07-13-2008), maryam (07-12-2008), meebed (07-13-2008), Saira (07-15-2008), Tariq al Jabar (09-22-2008), umalkasem (07-12-2008), Vijaya (08-11-2008), Yumna (08-20-2008)

3.  
    Member
    salam aleikum

am citit postarile si pot pune niste intrebari???
    ce ziceti de barbatii care -si iau a 2 nevasta si nu spun nimik 1 neveste.......si e cuminte....nu deschide subiectul despre o a 2.....cum vi se pare.....si traiesc in paralel.....au fost atatea cazuri si in romania....cu nevasta de 20 de ani si amanta de 20 de ani?????

4.  
    Harnic umalkasem's Avatar
    Quote Originally Posted by amirah01 View Post
    salam aleikum

ce ziceti de barbatii care -si iau a 2 nevasta si nu spun nimik 1 neveste.......si e cuminte....nu deschide subiectul despre o a 2.....cum vi se pare.....si traiesc in paralel.....au fost atatea cazuri si in romania....cu nevasta de 20 de ani si amanta de 20 de ani?????

Wa aleicum salam sora.
    Ori n-am inteles eu corect,ori tu nu te-ai exprimat corect .Cum adica a doua sotie si amanta,ce are una cu alta ?Daca poti sa te faci mai inteleasa te rog .
    Allah sa te aiba in Paza Sa.

“"...Or se poate intimpla ca voi sa uriti un lucru care este bun pt voi si sa iubiti un lucru care este rau pt voi.Dar Allah stie ,in vreme ce voi nu stiti."(Baqara:216)..”
    A spus Prorocul Muhamed :"Daca ar sti dreptcredinciosul cita pedeapsa este la Allah,nimeni nu ar spera la Raiul Lui;iar daca ar sti necredinciosul cita mila are Allah ,nimeni nu si-ar pierde speranta de a fi in Raiul Sau"

5.  
    Deosebit Yumna's Avatar
    Amyrah cred ca se refera la barbatul musulman care are o a doua sotie fara sa stie prima si la cel crestin care are o sotie si o amanta.Despre astfel de subiecte s-a tot scris,Amyrah01.Incearca sa citesti.

6. salam aleikum 
    Incepator
    salam aleikum

Poate te referi la cei care au amante...adica nu la musulmani?....Eu nu prea inteleg...daca ar fi musulman si ar avea a doua sotie nu s ar putea ascunde...Ce explicatie poate da cand e acasa o zi da una ba. Mie mi se face pielea de gaina cand citesc despre a doua nevasta . Poate e important si modul in care ai crescut...educatia. Eu una nu am avut parte de educatie islamica...ca sa zic asa ....nu pot intelege si accepta acest lucru. Cred ca e un lucru bun...pentru ca e lasat de Allah, dar doar pentru cei cu adevarat credinciosi care ar fi capabili sa nu neindreptateasca pe nici una din sotii.....

7.  
    moderator batool391's Avatar
    salam aleikum

Sora Amirah01 nu cred ca este drept in primul rand fata de prima sa se casatoreasca in secret, indiferent de motivele invocate. Nu m/as simti deloc confortabil in aceasta situatie indiferent de locul ocupat in familie. Prefer un sot curajos si corect care sa vina si sa ma anunte ca isi mai o sotie si care isi asuma consecinta faptelor lui. Cred ca cel mai bine ptr sot e sa isi pregateasca prima sotie cu mult timp inainte de a se casatori cu a doua. Nu as accepta o casatorie in secret din respect ptr prima sotie. Si ea e o femeie si o sora a mea in islam. Cat despre amanta , raspunsul e clar nu sunt de acord ca sotul sa aiba asa ceva.

8. salam aleykum 
    Harnic memouna's Avatar
    sunt de acord cu Diana care a spus;..,,Cred ca e un lucru bun...pentru ca e lasat de Allah, dar doar pentru cei cu adevarat credinciosi care ar fi capabili sa nu neindreptateasca pe nici una din sotii.....,, Cred ca o conditie a dreptatii intre sotii e sa fie de acord toate partie implicate,si sa nu se faca lucruri pe ascuns.

9.  
    membru de onoare genan's Avatar
    asslamu alaykom!
    cred ca amyrah se referea defapt la cazurile cand el e casatorit de ani buni de zile (10-20), are fam si copii in tara de origine , insa el traieste de alti ani buni, aici, cu o alta, care i-o fi tot sotie, insa fam lui de acasa habar n-are de ceea ce se petrece aici... Si, intr-adevar sunt f multe astfel de cazuri.. si eu cunosc vreo 3

10. salam aleikum 
    Incepator
    Quote Originally Posted by genan View Post
    asslamu alaykom!
    cred ca amyrah se referea defapt la cazurile cand el e casatorit de ani buni de zile (10-20), are fam si copii in tara de origine , insa el traieste de alti ani buni, aici, cu o alta, care i-o fi tot sotie, insa fam lui de acasa habar n-are de ceea ce se petrece aici... Si, intr-adevar sunt f multe astfel de cazuri.. si eu cunosc vreo 3
    Astia deja nu mai sunt musulmani corecti..in primul rand pentru ca stau despartiti de prima nevasta mai mult de 4 luni.....cu alte cuvinte isi iau dreptul lor din Coran dar il neglijeaza pe cel al sotiei....iar a doua nevasta...saraca nu are nici o vina ca nu stie nimic.... ....sau poate stie??...si accepta....In majoritatea cazurilor prima sotie este cea care sufera.daca isi iubeste barbatul.

11.  
    Member
    salam aleikum......intrebarea mea era ////

ce parerea aveti de barbatii care nu spun nimik nevestelor si se insoara in secret....sau isi iau cate o amanta sau doua ca nu toti isi iau nevasta a 2 cu contrct islamic ...unii isi iau girlfrinds sau amante in traducere....si acasa e cuminte...ascultator...e barbatul perfect?/

ADICA DE FAPT NU LE ANUNTA pe sotii....ci fac ei ce vor?
    sau daca de ex...sotia ii vede pe strada impreuna ea ce s a faca? sa treaca pe partea cealalta??

12.  
    Banned huda_alrahim's Avatar
    salam aleikum......intrebarea mea era ////

ce parerea aveti de barbatii care nu spun nimik nevestelor si se insoara in secret....sau isi iau cate o amanta sau doua ca nu toti isi iau nevasta a 2 cu contrct islamic ...unii isi iau girlfrinds sau amante in traducere....si acasa e cuminte...ascultator...e barbatul perfect?/

ADICA DE FAPT NU LE ANUNTApe sotii....ce face ei ce vor?
    Assalamu alaikum wa rahmatullahi!!

Acest subiect a mai fost discutat pe forum de foarte multe ori, cauta in threadurile referitoare la a doua sotie si poligamie si ai sa gasesti raspunsul surorilor si la aceasta problema... Sa ramanem la subiectul propus de sora noastra...

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks